Tervetuloa Kampin viihtyisimpään olutravintolaan, Leijuvaan Lahnaan!

Tule nauttimaan Leijuvan Lahnan rennosta tunnelmasta, jossa on jokaiselle jotain. Hanoja löytyy 19 kappaletta jotka tarjoavat jokaiselle janoiselle oluen ystävälle jatkuvasti päivittyvän laadukkaan valikoiman. Pullovalikoimasta löydät niin klassikko-oluet, että uusimmat herkut ympäri maailmaa, unohtamatta kukoistavien kotimaisten pienpanimoiden tuotantoa.Eikä siinä tietenkään kaikki, Lahna tarjoaa myös erinomaisia viinejä, pirskahtelevan raikkaita siidereitä ja myös lämmikkeeksi kuumia juomia.

Meillä ei pääse myöskään nälkä yllättämään. Kiinteän ravinnon listalta löytyy mm. ranskalaisia chorizopullilla hodareita ja Ruisreinoja. Keittiö on auki baarin avauksesta varttia vaille valomerkkiin asti!

Tiistaisin kisailemme viikottaisen tietovisamme parissa. Kerää siis oma 1-5 hengen joukkueesi ja tule mittelöimää tietovisavoitosta joka tiistai klo 19! Kevätkausi jatkuu 29.5.2018 asti.

Lahnassa on myös erilaisia seurapelejä sekä asiakkaille ilmainen WiFi.

VARAA LAHNAN KABINETTI  ILLANISTUJAISIIN, KOKOUKSIIN!

Ravintolassamme on 18 hengen viihtyisä kabinetti, jonka voit varata veloituksetta ma-la vähintään 10 hengen seurueille.

HUOM! Alle 10 hengen seurueille kabinetin varauksesta veloitetaan 50 € / h tai vaihtoehtoisesti varaamme maksutta kabinetista vain riittävän määrän pöytiä, jolloin tila on myös avoinna muille asiakkaille. Kabinettia ei lähtökohtaisesti varata pe-la klo 20 jälkeen.

Kabinettivaraukset voit tehdä sähköpostiimme: leijuva.lahna@momentinrestaurants.com, puhelimitse numerosta: 050 563 6433, taikka ravintolassamme suoraan henkilökunnalta.

Tykkää meistä Facebookissa (https://www.facebook.com/leijuvalahna) niin saat tietoa ensimmäisten joukossa tapahtumista sekä uusista tuotteista!
OMA FACEBOOK

Tapahtumat box

Viikottaiset tapahtumat tekevät ravintoloistamme elämyksellisiä ja viihdyttäviä. Tilaa uutiskirjeemme tai tsekkaa sivuilta tuoreet tapahtumat.
TUTUSTU FACEBOOKIIMME

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoukset box

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiin edullisiin tarjouksiin. Lue lisää sivuiltamme ja liity kanta-asiakkaaksi jo tänään!
TUTUSTU KANTA-ASIAKKUUTEEMME 

RAVINTOLAESITTELY

Vuonna 1998 perustettu Delifox Ravintolat Oy aloitti kolmen ravintolan voimin, ensimmäisiä olivat Janoinen Lohi, Hilpeä Hauki ja Punavuoren Ahven.
TUTUSTU HISTORIAAMME