Juuri remontoitu Ahvenen kabinetti on tilavuokraton yli 10 hengen seurueille. 28-asiakaspaikkaisesta kabinetista löytyvät musiikkilaitteet taustamusiikin kuntelua varten, videotykki ja fläppitaulu. Pidä kokous, synttärit tai kerää kaverit yhteen iloiseen illanviettoon. Tilassa järjestetään myös juomakoulutuksia, joihin voit tutustua ravintolassa tai kysyä henkilökunnaltamme. Varaukset: punavuoren.ahven@delifox.fi tai 09-35084742 PUNAVUOREN AHVENEN KABINETIN VARAUSEHDOT Avaa ylhäältä linkki Kabinettimme on tilavuokraton yli 10 hengen ryhmille. Pienemmiltä ryhmiltä veloitamme tilavuokraa 50€/alkava 2h. Mahdolliset tarjoilut on vahvistettava viikkoa ennen tilaisuutta. Peruutus on tehtävä viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta, Peruuttamattomasta varauksesta perimme 200€ maksun.

OMA FACEBOOK

Tapahtumat box

Viikottaiset tapahtumat tekevät ravintoloistamme elämyksellisiä ja viihdyttäviä. Tilaa uutiskirjeemme tai tsekkaa sivuilta tuoreet tapahtumat.
TUTUSTU FACEBOOKIIMME

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoukset box

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiin edullisiin tarjouksiin. Lue lisää sivuiltamme ja liity kanta-asiakkaaksi jo tänään!
TUTUSTU KANTA-ASIAKKUUTEEN

RAVINTOLAESITTELY

Vuonna 1998 perustettu Delifox Ravintolat Oy aloitti kolmen ravintolan voimin, ensimmäisiä olivat Janoinen Lohi, Hilpeä Hauki ja Punavuoren Ahven.
TUTUSTU HISTORIAAMME