Tapahtumat

Kiiski tarjoaa taidetta ja performansseja!

Kiiski SoulHub
Soulia ja muuta svengaavaa rytmimusiikkia loistavalla groovella!

la 14.1. 19-22
la 18.2. 19-22
la 18.3. 19-22
la 22.4. 19-22
la 20.5. 19-22
la 17.6. 19-22

Kiiski Almost Unplugged!
Kiiski Almost Unpluggedissa näemme suuria esityksiä pienillä kokoonpanoilla!

Kiiski Open Mic

Helsingin runokentällä paikkansa vakiinnuttanut Kiiski Open Mic -klubi jatkuu taas normaaliin tapaan kerran kuukaudessa. Kutsuvieraiden jälkeen kuvio on yksinkertainen: kaiva runosi, rap-lyriikkasi tai vaikkapa laulusi esille ja esitä ne muille! Tapahtumassa ei olla tarkkailtu tiiviisti kelloon open micin aikana vaan jokainen saa esittää settinsä loppuun, harkintaa kuitenkin käyttäen. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kutsuvieraiden jälkeen kuvio on yksinkertainen: kaiva runosi, rap-lyriikkasi tai vaikkapa laulusi esille ja esitä ne muille! Tapahtumassa ei olla tarkkailtu tiiviisti kelloon open micin aikana vaan jokainen saa esittää settinsä loppuun, harkintaa kuitenkin käyttäen. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

OMA FACEBOOK

Tapahtumat box

Viikottaiset tapahtumat tekevät ravintoloistamme elämyksellisiä ja viihdyttäviä. Tilaa uutiskirjeemme tai tsekkaa sivuilta tuoreet tapahtumat.
TUTUSTU FACEBOOKIIMME

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoukset box

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiin edullisiin tarjouksiin. Lue lisää sivuiltamme ja liity kanta-asiakkaaksi jo tänään!
TUTUSTU KANTA-ASIAKKUUTEEN

RAVINTOLAESITTELY

Vuonna 1998 perustettu Delifox Ravintolat Oy aloitti kolmen ravintolan voimin, ensimmäisiä olivat Janoinen Lohi, Hilpeä Hauki ja Punavuoren Ahven.
TUTUSTU HISTORIAAMME