To the park!

Aloitimme Kalaravintoloissa uuden alkoholilain myötä ulosmyynnin toukokuun loppupuolella. Saimme ulosmyynnin alkamaan juuri sopivasti toukokuun ennätyshelteiden alla, joten olikin luonnollista lähteä miettimään, missä näitä laadukkaita tuotteita nautittaisiin. Puistoissa tietenkin! Tähän ympärille rakentui aika luontevasti kesäkampanjamme ”To the park”.

Jokaiseen Kalaravintolaan tilattiin omat logolliset kangaskassit (kerää koko sarja 😉), jonka voi ostaa itselleen 2 € hintaan. Kun ostat neljä juomaa tai enemmän, niin saat kassin ilmaiseksi. Sen lisäksi kassiin pakataan Kalaravintolat frisbee, pullonavaaja sekä After Park etuseteli. Jotta aika puistossa ei kuluisi vain auringon ottamiseen, hankimme kaloihin myös omat mölkky-pelit, joita voi lainata päivittäin 20 € panttia vastaan.

 

Mites se valikoima sitten?

Olin itsekin yllättynyt siitä kuinka paljon laadukkaita ja hyviä tuotteita tuohon alle 5,5% rajan alle mahtuu. Tässä muutama nosto Janoisen Lohen ulosmyyntivalikoimasta:

Mallaskoski Rainy Summer Wheat Lager 4,7%
Erittäin raikas suodatettu vehnä lager, jossa käytetty ainoastaan Mosaic humalaa. Kysessää ei ole missään nimessä ns ”perinteinen banaani vehnä” vaan erittäin raikas, eksoottisen hedelmäinen ja tasapainoinen janonsammuttaja. Tätä kannattaa kokeilla!

Thornbridge Coco Cocoa Porter 5,5%
Porteria kesällä? Kyllä! Tämä tuote toimii kovimmillakin helteillä! Fantastinen kombo maitosuklaata ja kookosta miellyttävän kepeällä alkoholiprosentilla. Tätä tuotetta pääsi allekirjoittanut maistamaan sheffieldissä real alena ja toimi silloin, mutta toimii myös pullosta!

Arbor Ales OZ Bomb 4,7%

Bristolista kotoisin oleva Arbor Ales on erittäin tunnettu laadukkaista pintahiiva oluistaan, eikä tämä tuote ole mikään poikkeus siihen toteamukseen. Aussi-humalilla huomaloitu pale ale on tyylikäs taidonnäyte trooppisesta ja aromaattisesta pale alesta.

Andechser Weissbier Hell 5,5%

Onneksi tämä tuote mahtuu tuon 5,5% rajan sisälle! Kyseessä on todellakin yksi parhaista Weissbiereistä mitä on tullut maistettua! Tuoksussa banaania (tätä löytyy!), pehmeää vehnäisyyttä ja hentoa yrttisyyttä ja mausteisuutta. Maussa kaikkea samaa pehmeällä hiivaisuudelle höystettynä!

Tässä oli tosiaan minun suositukseni Lohen valikoimasta. Näiden lisäksi löytyy n. 40 tuotetta lisää, joten valikoimaa on!

 

Mukavaa kesää teille kaikille!

Daniel

Unit Lead, Janoinen Lohi

Kommentit ovat poissa käytöstä