Kausitarjoukset

Kalaravintoloiden Tammi – Helmikuun tarjoukset:

 

Saltaire Zipwire Pale Ale 4,5%
7,90€ / 0,4l (norm 8,60€)

Erittäin raikas ja hedelmäinen pale ale jonka valmistuksessa käytetty appelsiinin ja greipin kuorta. Mainio raikastaja talvipakkasille.

Saltairen panimo on perustettu vuonna 2005 ja voittanut lukuisia palkintoja oluillaan. Panimo tunnetaan erittäin laadukkaista ale oluista ja se sijaitsee Yorkshiressä.

 

Shepherd Neame Double Stout 5,2%
8,00€ / 0,5l (norm 8,60€)

Maukas musta olut, jonka aromissa ja maussa paahteisuutta,lakritsaa, suklaata ja kahvia. Täyteläinen ja aromikas nautiskeluolut maistuu mainiosti esim. tumman suklaan ja juustojen kanssa. Ratebeer 99/100 overall!

Shepherd Neame on Englannin vanhin panimo ja se on perustettu jo vuonna 1698. Panimo valmistaa erittäin laadukkaita ja klassisia brittialeja, joita on saatu nauttia Suomessakin jo 1990-luvulta alkaen.

 

Westons Caple Road 5,2%
7,90€ / 0,40l (norm 8,50€)

Kuiva, hienostunut ja täyteläinen craftsiideri, jonka mausta löytyy tammen ja savun aromeja. Siiderin valmistukseen on käytetty Herefordshiren alueen omenoista puristettua mehua ja sitä on kypsytetty 18 kuukautta. Nimensä siideri on saanut Westonsin tilalle johtavan tien mukaan.

 

Thornbridge Chiron 5%
7,20€ / 0,33l plo (norm 8,90€)

Chiron American Pale Ale on väriltään kullankeltainen. Maku on miellyttävän raikas, virkistävä. Sitruunaiset ja mausteiset aromit ovat hienosti tasapainossa maltaisen, kohtuullisen keveän rungon kanssa.Chiron on panimon työntekijöiden ehdoton ”go-to beer”, olut, joka sopii mainiosti työpäivän päätteeksi.

Panimo perustettiin vuonna 2005 Bakewellin kylään Derbyshireen, suunnilleen keskelle Englantia. Thornbridgen motto kuvaa heitä erinomaisesti: Innovatiivisuus. Intohimo. Osaaminen. Thornbridgen oluet ovat voittaneet yli 350 palkintoa kansainvälisissä olutkilpailuissa sekä kotimaansa kovatasoisissa tapahtumissa.