Kausitarjoukset

Kalaravintoloiden Syys-Lokakuun tarjoukset:

Mallaskoski True Saison 5,6%
7,90€ / 0,4l (norm. 8,60€)

Mallaskosken True-sarjan johtoajatuksena on palata klassisten oluttyylien juurille, valmistamalla oluita ilman turhia silmänkääntötemppuja.
Raikas ja vaalea Saison, jossa asiaankuuluvaa maanläheisyyttä ja happamuutta. Oman vivahteensa aromeihin tuo belgialainen Fantome-hiiva.

 

Thwaites Crafty Dan 13 Guns IPA 5,5%
8,20€ / 0,4l (norm 8,80€)

Thwaites panimon ”craftimman puolen” Crafty Danin 13 Guns IPA kumartaa Amerikan ensimmäisille 13 osavaltiolle. Maussa erittäin paljon raikkautta ja Jenkki-IPAlle tyypillistä aromihumalointia.

 

Browar Stu Mostów Roggenbier 5,6%
8,50€ / 0,5l plo (norm 9,50€)

Muhkeasti rukiilla maustettu suodattaman saksalaistyylinen lager olut Puolasta. Laadukas tuote palkitulta Puolalaiselta pienpanimolta.

 

Evergreen Organic Dry & Medium Dry Cider
6,20 € / 0,33l (norm 7,20€)

Pohjois-Espanjassa, Galiciassa on pitkät perinteet siiderin valmistuksessa ja resepti on hyvin yksinkertainen. Poimitaan omenoita, puristetaan niistä mehua ja käytetään siideri haluttuun makeusasteeseen, joka myös määrittelee lopullisen tuotteen alkoholipitoisuuden.

Organic Dry:
Siiderin tuoksussa löytyy sekä vihreän omenan raikkautta mutta myös punaisen omenan mausteisuutta ja makeutta. Siiderin maku on raikas ja kuten tuoksu antoi jo odottaa, voimakkaan omenainen.

Organic Medium Dry:
Siiderin tuoksussa löytyy runsaasti punaisen omenan mausteisuutta ja makeutta. Siiderin maku on raikas ja jälkimaku poikkeuksellisen pitkä sekä herkullinen.