Kausitarjoukset

Kalaravintoloiden Marras-Joulukuun tarjoukset:

Kalamestarin 7, Milk Stout 6,0%
7,90€ / 0,4l (norm 8,90€)

Kalaravintoloiden oma Milk Stout, jota tekemässä oli seitsemän Kalamestaria, eri Kalaravintoloiden kanta-asiakkaista koostuva ryhmä. Olueen on käytetty seitsemää eri mallasta (Pale Ale,Munich, Crystal Rye, Caramel 100, Golden Naked Oats, Chocolate, sekä Carafa Special 2), sekä pehmeän suutuntuman aikaansaamiseksi laktoosia.

 

Andechs Weissbier Dunkel 5,0%
8,50€ / 0,5l (norm 9,60€)

Andechsin tummaa vehnäolutta on valmistettu vuodesta 1997. Valmistuksessa käytetään baijerilaista vehnää ja tummaa ohramallasta. Aromihumalointi tehdään yksinomaan Hallertaulla. Väriltään kauniin punaruskea ja aavistuksen samea, suutuntumaltaan pirskahteleva ja miellyttävän tanakka. Makumaailma on kypsän banaanin ja ananaksen sävyttämä, mukana löytyy myös karamellisuutta sekä kaakaota. Miellyttävä happamuus viipyilee pitkään. RB 87/99, Top 50 Dunkelweizen.

 

ROSIE’S PIG ENGINE WARMER
Mulled Cloudy Cider 4,0%
7,90€ / 0,40l (norm 8,40€)

Maustettu omenasiideri, joka on valmistettu Herefordshiren alueella kasvatetuista siideriomenoista. Siideriin on käytetty perinteisiä bittersweet –omenalajikkeita, joista syntyy siiderin runsaan hedelmäinen maku. Siideri on kypsytetty 200 vuotta vanhoissa tammitynnyreissä 6 kuukauden ajan, jonka jälkeen se on maustettu kanelilla, muskottipähkinällä, neilikkalla ja sitrusöljyillä. Lopputuloksena on pehmeä ja mausteisen omenainen maku.

 

Mulled Cloudy Cider voidaan tarjoilla kylmänä, mutta erityisen herkulliselta se maistuu lämmitettynä.

 

Cherry Chouffe 8,0%
9,40€ / 0,33l plo (norm 10€)

 

Pidetyn Chouffe-brändin täysin uusi kirsikoilla maustettu versio. Oluen pohjana käytetään panimon brownalea McChouffea. Loistava tuote talvikauteen.

 

Brasserie d’Achouffe

Kahden lankomiehen harrastuksena Belgian Ardenneilla 1970-luvun lopulla alkanut panimo on nykyään yli 40 maassa myydyn ja lukuisissa kilpailuissa palkitun tuoteperheen koti. Brasserie d´Achouffen tonttuhahmojen marssi on saanut lisää vauhtia panimon siirryttyä Duvel Moortgatin suojiin.