Kausitarjoukset

Kalaravintoloiden Maalis – Huhtikuun tarjoukset:

 

Mallaskosken Heller Bock 6,0%
8,00€ 0,5l (norm 8,60€)

Saksalaisen perinteen mukaan Frühlingsbier on ensimmäinenmerkki kevään saapumisesta ja Mallaskosken suodattamaton HellerBock on siihen oiva valinta. Tässä oluessa yhdistyy maukasjuotavuus, suodattamattoman ja tuoreen lagerin raikkaat aromit ja6% vahvuudella hyvä juotavuus.

Seinäjokelainen Mallaskosken panimo ammentaa inspiraationsaoluiden panemiseen pohjalaisen sielunmaiseman synkkyydestä.Suosiotaan kasvattava panimo pyrkii myös voimakkaasti ulkomaanmarkkinoille. Mallaskosken panimo on perustettu vuonna 1921 jasijaitsee Seinäjoella. Panimomestarina toimii Jyri Ojaluoma.

 

 

Krombacher Kellerbier 5,1%
8,40€ 0,5l (norm 8,80€)

Suodattamaton ja pastöroimaton ”kellariolut”. Tämä samea ja hiivainen herkku on ollut aikoinaan vain pääpanijoiden saatavilla, nykyään onneksi muutkin saavat nautiskella tätä kellareiden aarretta. Raikas ja miellyttävä janonsammuttaja.

Krombacherin perhepanimo sijaitsee Krombachin kylässä, noin 100 km Kölnistä itään.Oluet pannaan alkuperäisellä paikalla, läheisen Rothaar vuoren lähdeveteen saksalaisen oluen puhtauslain – Reinheitsgebotin mukaisesti.

 

 

Hogan’s French Revelation 4,8%
7,70€ 0,33l (norm 8,30€)

Pohjoisranskalaisia siidereitä mukaileva pehmeä ja erittäin maukas still siideri. Erittäin hedelmäinen, aidon omenainen ja kypsä siideri.

Hogan’s French Wild Elder 4%
7,70€ 0,33l (norm 8,30€)

Puolimakea still siideri. Maustettu seljankukkamehulla, lopputuloksena erittäin raikas ja makoisa janonsammuttaja.

Hogan’s siiderit valmistetaan ainoastaan puristetusta siideriomenoiden mehusta (ja perryt perrypäärynän mehusta). Tiivistemehuja ei käytetä. Hogan’s siiderit ja perryt ovat luonnollisesti käytettyjä, perinteisiä – ja erittäin maukkaita!

 

 

Ginger Red Ale 5,5%
6,20€ 0,33l plo (norm 7,20€)

Mallaskoski Ginger on punertava inkiväärillä maustettu red ale. Maltaina pale ale, caramel amber, crystal, black ja chocolate. Humalana centennial.

Seinäjokelainen Mallaskosken panimo ammentaa inspiraationsa oluiden panemiseen pohjalaisen sielunmaiseman synkkyydestä. Suosiotaan kasvattava panimo pyrkii myös voimakkaasti ulkomaan markkinoille. Mallaskosken panimo on perustettu vuonna 1921 ja sijaitsee Seinäjoella. Panimomestarina toimii Jyri Ojaluoma.

 

 

Helsinki Long Drink 5,5%
7,20€ 0,33l plo (norm 7,90€)

Erittäin raikas veriappelsiinilla maustettu long drink, jonka pohjana toimii tislaamon oma Helsinki Dry Gin.

The Helsinki Distilling Company perustettiin 2013 ja aloitti toimintansa 2014 Helsingin ensimmäisenä tislaamona yli sataan vuoteen. Tislaamo sijaitsee Teurastamon alueella, uuden ruokakulttuurin sydämessä.