Kausituotteet

Kalaravintoloiden Heinä-Elokuun kausihanat:

 

Vlaamsche Bandiett Witbier 5,0%
8,00€ 0,5l

Herkullinen belgialainen vehnäolut, joka on tyylilleen ominaisesti erittäin raikas, hedelmäinen ja erittäin helposti juotava. Vlaamsche Bandiet on todellinen täsmäolut kesään ja terassikauteen!

Belgialaisen Bouwerij Cornelissenin panimossa on tehty olutta yli 100 vuotta. Panimon nykyinen omistaja/panimomestari Jeff Cornelissen aloitti panimossa vuonna 1980 merkittävät uudistukset, jonka johdosta panimo täyttää modernin tuotantolaitoksen vaatimukset.

 

Staropramen Unfiltered 5,0%
7,50€ 0,5l

Suodattamaton lager, johon on otettu vaikutteita Saksasta ja Belgiasta. Oluen prahalaiseen ytimeen on tuotu vivahteita vehnästä ja mausteisuutta korianterista, jotka tekevät tästä oluesta herkullisen vaihtelun valtavirtaan. Suodattamattomuus, vehnä, ja korianteri tekevät tästä yllättävän täyteläisen ja vivahteikkaan oluen mutta silti erittäin juotavan ja virkistävän.

Staropramenin panimo perustettiin vuonna 1869 silloisen Prahan laitamille eräänlaisella joukko-rahoituksella, ajatuksena tuottaa prahalaista olutta prahalaisille. Panimo toimii edelleen samalla sijainnilla Prahan keskustan alueella, Vltava -joen varrella, tuottaen yli 2,5 miljoonaa hehtolitraa vuosittain. Staropramen on koko historiansa ajan ollut merkittävä prahalaisuuden symboli ja ollut tärkeänä osana asukkaiden ”prahalaisen” identiteetin vahvistamisessa vieraiden valtojen alaisuudessa. Panimon on vuodesta 2012 lähtien omistanut Molson Coors.