Kausituotteet

Kalaravintoloiden Touko- kesäkuun kausituotteet:

 

Koivuliemen Herra Birch Saison 5,3%
7,90€ 0,4l

Kalaravintoloiden kalamestareiden ideoima ja valmistama olut Koivuliemen Herra on nyt saatavilla Kalaravintoloista! Koivuliemen Herra on 5,3 prosenttinen saison tyylin olut, jonka reseptissä on käytetty spelttiä ja aromihumalan tilalla tuoreena pakastettuja koivunlehtiä. Lopputulos on raikas ja kevyt saison, jonka aromista löytyy häivähdys keväisen tuoretta metsää yhdistettynä Mallaskosken maltaiseen pohjaan.

Kalamestarit on kalaravintoloiden asiakkaista valittu ryhmä, jonka kanssa ideoidaan ja käydään valmistamassa oma olut, jota on myynnissä yksinoikeudella kalaravintoloissa. Kalamestarit ryhmään haetaan seuraavan kerran uusia mestareita elokuussa 2019.

 

Fyne Ales Jarl Blonde Ale 3,8%
8,50€ 0,4l

Tämä Session Blonde Ale on Fyne Alesin lippulaivatuote, joka saattaa hieman yllättää oluen ollessa kevyehkö ja mieto. Olutta maistaessa käy kuitenkin selväksi, miksi tämä olut nauttii suurta arvostusta niin tekijöiltään kuin kuluttajiltakin. Maku on erittäin puhdas, hedelmäisen raikas ja monivivahteikas. Tasapainoisesta mausta löytää makeaa mallasta, ruohoista ja sitruksista humalaa ja maku päättyy miellyttävän kuivaan sekä puhdistavaan katkeroon.

Fyne Ales on vuonna 2001 perustettu skotlantilainen perheomisteinen maalaispanimo. Panimon tavoitteena ei ollut vain tehdä korkealaatuisia oluita, vaan myöss luoda työpaikkoja, teollisuutta ja lisätä turismia alueelle.

 

This is How, How to get it Fogging Right 6,5%
8,40€ 0,5l

Kun kysyt miten pitää tehdä kauniisti humaloitu Hazy IPA niin tässä on vastaus. Täyteläinen, humaloitu ja tasapainoinen olut, joka saa jokaisen kulauksen jälkeen haluamaan lisää.

This Is How on yksi ruotsin nousevista pienpanimoista. Panimo sijaitsee Piteåssa. Pääpanimomestarina toimii Gustaf Ahlin.

 

Hogan’s French Revelation 4,8%
7,70€ 0,33l

Pohjoisranskalaisia siidereitä mukaileva pehmeä ja erittäin maukas still siideri. Erittäin hedelmäinen, aidon omenainen ja kypsä siideri.

 

Hogan’s French Wild Elder 4%
7,70€ 0,33l

Puolimakea still siideri. Maustettu seljankukkamehulla, lopputuloksena erittäin raikas ja makoisa janonsammuttaja.

Hogan’s siiderit valmistetaan ainoastaan puristetusta siideriomenoiden mehusta (ja perryt perrypäärynän mehusta). Tiivistemehuja ei käytetä. Hogan’s siiderit ja perryt ovat luonnollisesti käytettyjä, perinteisiä – ja erittäin maukkaita!

 

Valikoimat saattavat vaihdella kalaravintoloittain.