Lohenpoikaset esittäytyvät

Heinä-elokuun vaihteessa Janoisessa Lohessa puhalsivat uudet tuulet, kun Kuningaslohet, eli vanhat päälliköt, siirtyivät muihin tehtäviin ja nuoret lohenpoikaset, eli uudet päälliköt, hyppäsivät ruoriin ja ottivat paikan innolla vastaan. Paremmin heidät tunnetaan nimillä Joona ja Tuomas.

 

 

Hommat lähtivätkin rullaamaan hienosti ja yhteinen sävel löytyi melko nopeasti. Talon tavoille päästiin äkkiä ja paikka tuntui heti luontaiselta molemmille. Tuomas on jo aikaisemmin työskennellyt Lohessa, joten hänellä on kokemusta jo pidemmältä ajalta. Paljon tukea on tullut myös pitkäaikaisemmilta työntekijöiltä Jonnalta ja Villeltä, jotka kokemuksellaan ovat auttaneet poikia toimimaan tehokkaasti tiskin takana eli ”Behind the Stick”. Ja kyllä vanhoilta päälliköiltä myös ihan hyviä vinkkejä saatiin.

Lohessa on jo pitkän aikaa hyvän oluen ohella totuttu seuraamaan eri urheilulajeja ja sportti onkin oluen lisäksi molempien jätkien sydäntä lähellä. Tuomaksella ehkä enemmän jalkapallo ja Joonalla NHL. Tätä perinnettä jatketaan täydellä intohimolla ja Lohessa pääsee seuraamaan aina niin suuria kuin pieniäkin urheilutapahtumia isolta screeniltä ja telkkarista. Pubivisailut palautettiin myös ohjelmistoon ja näitä järjestetään joka toinen maanantai. Tuomas on toiminut niissä vetäjänä erittäin mallikkaasti ja porukka onkin viihtynyt visailun merkeissä hyvin.

Perinteitä kunnioittaen myös Smörre&Bisse brunssi järjestetään joka kuukauden ensimmäinen lauantai klo 14 alkaen. Brunssit ovat lämminhenkisiä tapahtumia, jossa erinomaisten leipien ja oluen lisäksi nautitaan yhdessäolosta, keskustellaan, vaihdellaan kuulumisia ja tutustutaan ihmisiin. Pikkujoulukaudelle on lisäksi kehitetty maistelumenupaketteja, joista lisää tässä linkissä: https://kalaravintolat.fi/smorrebisse/.

Tervetuloa moikkaamaan uudistunutta poppoota Janoiseen Loheen!

Syysterveisin,

Joona & Tuomas