Lauttasaarentie 10
050 400 2956

Kaunis Kampela

Tervetuloa Lauttasaaren jalokalaan, Kauniiseen Kampelaan!

Tutustu Kampelaan tästä

Olutravintola Kaunis Kampela on toistaiseksi suljettu. Näillä näkymin avaamme ovet 1.6.2020

Tervetuloa Lauttasaaren jalokalaan, Kauniiseen Kampelaan!
Kaunis Kampela on viihtyisä seurustelu- ja olutravintola loistavalla paikalla Lauttasaaressa! Kaunis Kampela vastaa vaativienkin oluidenystävien odotuksiin, sillä erilaisia oluita ja siidereitä löytyy hanasta peräti 14 erilaista vaihtoehtoa. Pullo-oluitakin on tarjolla useasta eri maasta, joukossa useita harvinaisuuksia niin uudelta kuin vanhalta mantereelta. Meiltä löydät myös Kauniin Kampelan oman drinkkilistan ja kattavan valikoiman erilaisia kausi- ja kanta-asiakastarjouksia.
Jos nälkä pääsee yllättämään, suosittelemme hiukopalaksi erittäin maukkaita Levain leipään tehtyjä toasteja, joihin voit valita joko Pulled Turkey- tai Tomaatti & Vuohenjuusto-täytteen.
Kampelassa järjestetään ohjattuja tastingeja mallasjuomien harrastajille. Parhaiten maistelutilaisuuksista pysyt perillä kysymällä rohkeasti henkilökunnalta.
Tervetuloa!

Yhteystiedot

Lauttasaarentie 10
00200 Helsinki
Suomi

050 400 2956

Olutravintola Kaunis Kampela on toistaiseksi suljettu. Näillä näkymin avaamme ovet 1.6.2020

Hei te ihanat asiakkaat ja ystävät❣️tänään ollaan vikaa päivää auki ja palvelemme teitä klo 24 asti. Vielä saat maukkaita tuotteita kotiinviemisiksi klo 21 asti🍻toivottavasti nähdään taas pian❣️ja pysykää terveinä ja tukekaa toisia koska jokainen sitä tarvitsee☺️#kauniskampela #kalajuttuja #kalaravintolat #lauttasaari #laru ...

HYVÄT ASIAKKAAT JA YSTÄVÄMME
Viime viikkojen tapahtumat ovat muokanneet meitä kaikkia, sekä käsitystämme niistä asioista joita voimme pitää itsestäänselvyytenä. Yksi näistä itsestäänselvyyksistä on tässä tapauksessa hyvien ystävien kanssa kuulumisten vaihtaminen omassa kantaravintolassa.

Olemme päättäneet toistaiseksi sulkea Kauniin Kampelan. Kaunis Kampela palvelee viimeisen kerran tämän viikon torstaina. Syynä päätökselle on se, että haluamme kantaa vastuumme lähiviikkoina vielä todennäköisesti pahenevan pandemian alasajossa ja täten turvata kaikkien meidän työntekijöiden sekä teidän terveyden.

Nyt on mielestämme aika keskittyä lähimmäisiimme ja siihen, että selviämme pandemian läpi mahdollisimman turvallisesti.

Lopuksi toivotamme kaikille hyvää terveyttä ja nähdään taas maukkaan juoman äärellä, kunhan maailman tilanne sen mahdollistaa!

Parhain terveisin,
Kauniin Kampelan henkilökunta💞💞
...

Hyvät Asiakkaamme. Valitettavasti joudumme hieman supistamaan aukioloaikojamme ensi maanantaista alkaen. Olemme kuitenkin avoinna joka päivä. Tervetuloa!

#kauniskampela #kalaravintolat #kalajuttuja #laru #lauttasaari
...

Kampela tänäänkin normaalisti auki! Hei ja jos on jano niin meiltä voit ostaa kotiin juomia vaikka Mallaskosken ämpärissä (ennen klo 21 tietty). Ja jos lahja puuttuu ystävältä tai muuten haluat muistaa kamua niin lahjakortteja saa tiskiltä ostettua myös☺️tuuhan kertoo kuulumiset koska täällä me ollaan!! #kauniskampela #kalaravintolat #kalajuttuja #lauttasaari #laru ...

Kampela on tänään aivan normaalisti auki. Tervetuloa!

#kauniskampela #kalaravintolat #kalajuttuja #laru #lauttasaari
...

Perinteiseen tapaan laitetaan lauantain hanatarjonta esille. Jotain tuttua, jotain uutta ja monta muuta hyvää.. Tervetuloa viihtymään, Kampela on auki!

#kauniskampela #kalaravintolat #kalajuttuja #laru #lauttasaari
...

No niin tänään ne alkaa!! Tuleppas toastille tai maista uusi Kampelan tapas😋hyvää on!! Kipin kapin Kampelaan🐠#syösaarella10€#kauniskampela#kalaravintoalat#kalajuttuja#laru#lauttasaari ...

Lauantain hanavalikoima näyttää tältä. Monta hyvää mistä valita, on lageria, vehnää, ipaa, portteria... Tervetuloa viihtymään!

#kauniskampela #kalaravintolat #kalajuttuja #laru #lauttasaari
...