Eerikinkatu 14
050 563 6433

Leijuva Lahna

Tervetuloa Kampin viihtyisimpään olutravintolaan, Leijuvaan Lahnaan!

Tutustu Lahnaan tästä

MA-KE 15:00 – 00:00 (02)

TO-LA 15:00 – 02:00

SU suljettu

Olutravintola Leijuvassa Lahnassa  nautit rennosta tunnelmasta, jossa on jokaiselle jotain. Hanoja löytyy 19 kappaletta jotka tarjoavat jokaiselle janoiselle oluen ystävälle jatkuvasti päivittyvän laadukkaan valikoiman. Pullovalikoimasta löydät niin klassikko-oluet, että uusimmat herkut ympäri maailmaa, unohtamatta kukoistavien kotimaisten pienpanimoiden tuotantoa.Eikä siinä tietenkään kaikki, Lahna tarjoaa myös erinomaisia viinejä, pirskahtelevan raikkaita siidereitä ja myös lämmikkeeksi kuumia juomia.

Nälkä? Se ei ole meillä ongelma. Kiinteän ravinnon listalta löytyy mm:
Erittäin maukkaat Levain leipään tehdyt toastit: Salami & Jalapeno sekä Tomaatti & Vuohenjuusto.
Näiden lisäksi listalta löytyy: bratwursteja, chorizolihapullia, hodareita ja ruisreinoja. Keittiö on auki baarin avauksesta varttia vaille valomerkkiin asti!

Tiistaisin kisailemme viikottaisen tietovisamme parissa. Kerää siis oma 1-5 hengen joukkueesi ja tule mittelöimää tietovisavoitosta joka tiistai klo 19!

Lahnassa on myös erilaisia seurapelejä sekä asiakkaille ilmainen WiFi.

Varaa kabinetti illanistujaisiin tai kokousiin

Ravintolassamme on 18 hengen viihtyisä kabinetti, kabinettivaraukset voit tehdä sähköpostiimme: , puhelimitse numerosta: 050 563 6433, taikka ravintolassamme suoraan henkilökunnalta. Lisätietoja kabinettitarjoiluista ja varausehdoista löydät linkin alta: https://kalaravintolat.fi/kabinetit/

 

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: Cannot add access token directly to the shortcode.
Due to upcoming Instagram platform changes on March 2, 2020, it will no longer be possible for feeds to use access tokens directly in the shortcode. Remove the access token from the shortcode and connect an account on the plugin Settings page instead.