Runeberginkatu 26
050 411 7792

Vastarannan Kiiski

Tervetuloa Etu-Töölön jalokalaan, Vastarannan Kiiskeen!

Tutustu Kiiskeen tästä

ma-to 15-02
pe-la 15-04
su 15-02

Vastarannan Kiiski on legendaarinen oluiden ystävien keidas ja nautittava seurustelu- ja olutravintola Runeberginkadun ja Ilmarinkadun kulmassa. Valikoimassa on 12 eri hanaolutta, useita eri oluttyyppejä, sekä vaihtuvia tuotteita. Kymmenittäin erilaisia siidereitä ja mahtava valikoima pullo-oluita eri puolilta maailmaa unohtamatta tietenkään muita juomia viineistä viskeihin.

Meiltä löydät myös apua nälän yllättäessä, listalta löytyy mm. Erittäin maukkaat Levain leipään tehdyt toastit: Salami & Jalapeno sekä Tomaatti & Vuohenjuusto.

Loistava paikka istahtaa töiden jälkeen tai pelata seurapelejä ystävien kanssa. Kesällä asiakkaiden käytössä on myös pieni mutta aurinkoinen kesäterassi.

Palvelu Vastarannan Kiiskessä on nimestään huolimatta huippua. Todelliset ammattilaiset täyttävät vaativimmatkin tarpeenne ammattitaidolla.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: Cannot add access token directly to the shortcode.
Due to upcoming Instagram platform changes on March 2, 2020, it will no longer be possible for feeds to use access tokens directly in the shortcode. Remove the access token from the shortcode and connect an account on the plugin Settings page instead.