Tarina

Ensimmäiset Momentin ravintolat ovat vuonna 1992 perustetut olutravintolat Janoinen Lohi ja Vastarannan Kiiski sekä vuonna 1994 avattu Hilpeä Hauki. Kalaparvi on näiden jälkeen lisääntynyt ja kaiken kaikkiaan ravintolaperheeseen kuuluu jo yhteensä 11 ravintolaa.

Muita kalaravintoloita ovat Punavuoren Ahven, Kaunis Kampela, Leijuva Lahna ja Muikea Muikku. Lisäksi Momentin ravintoloihin kuuluvat  “Public House” Black Door, TommyKnocker Craft Beer Bar, olut outlet -periaatteella toimiva Kulmakippola ja Kauniaisten helmi ravintola Moms.

Momentin ravintoloiden toiminnan perustana on hyvä palvelu, hyvä sijainti ja rento ilmapiiri. Olutperinnettä pidetään vahvasti yllä kalaravintoloiden lisäksi mm. Black Doorissa, joka on tunnettu elävästä REAL ALE -oluestaan. Momssissa voi nauttia myös tasokkaan keittiön antimista. Pientä syötävää tarjoillaan myös kalaravintoloissa.

Jokaisessa yksikössämme henkilökunnalla on aina hetki aikaa parantaa asiakkaan päivää ja opastaa juomien maailmassa tai käydä kysymässä fiilistä. Olemme mukana niissä elämän hetkissä, jotka muistetaan ja joista kerrotaan kavereille.

www.momentingroup.com