Tervetuloa Lauttasaaren jalokalaan, Kauniiseen Kampelaan

Kaunis Kampela on viihtyisä seurustelu- ja olutravintola loistavalla paikalla Lauttasaaressa! Kaunis Kampela vastaa vaativienkin oluidenystävien odotuksiin, sillä erilaisia oluita löytyy hanasta peräti 13 erilaista vaihtoehtoa vaaleista lagereista tummiin stoutteihin asti kahden hanasiiderin lisäksi. Pullo-oluitakin on tarjolla useista eri maasta, joukossa useita harvinaisuuksia niin uudemmalta kuin vanhemmaltakin mantereelta. Siidereitä löytyy myös toistakymmentä merkkiä- ja tietenkin runsas valikoima muita juomia viineistä viskeihin asti. Tarjolla myös pientä suolaista pikkunälkään.

Kampelassa järjestetään kuukausittain ohjattuja tastingeja mallasjuomien harrastajille. Parhaiten maistelutilaisuuksista pysyt perillä kysymällä rohkeasti henkilökunnalta.

Avaamme arkisin (ma-pe) klo 15 ja viikonloppuisin (la-su) ovemme jo klo 14.

Tervetuloa!

OMA FACEBOOK

Tapahtumat box

Viikottaiset tapahtumat tekevät ravintoloistamme elämyksellisiä ja viihdyttäviä. Tilaa uutiskirjeemme tai tsekkaa sivuilta tuoreet tapahtumat.
TUTUSTU FACEBOOKIIMME

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoukset box

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiin edullisiin tarjouksiin. Lue lisää sivuiltamme ja liity kanta-asiakkaaksi jo tänään!
TUTUSTU KANTA-ASIAKKUUTEEMME 

RAVINTOLAESITTELY

Vuonna 1998 perustettu Delifox Ravintolat Oy aloitti kolmen ravintolan voimin, ensimmäisiä olivat Janoinen Lohi, Hilpeä Hauki ja Punavuoren Ahven.
TUTUSTU HISTORIAAMME