Kabinetit ja pöytävaraukset
Viihtyisät kabinettimme sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin, yhdistävänä tekijänä kaikissa on rentous ja hauskanpito. Punavuoren Ahvenen kabinetista löytyy tilat 28 hengelle sekä Leijuvan Lahnan kabinetista tilat 18 hengelle.
Leijuva Lahna varaukset ja kyselyt: tai puhelimitse numerosta: 050 563 6433
Punavuoren Ahven varaukset ja kyselyt: tai puhelimitse numerosta: 050 4477569
Tarjoiluja tilaisuuteen
Hyvän tilaisuuden kruunaa mahtavat tarjoilut, alla meidän suosituksia hyvään iltaan!
Oluttornit
Hanasta mitä tahansa olutta torniin! Torniin mahtuu kerrallaan max. 3l olutta.
Metri-olutta
Metrinmittainen olutlauta johon mahtuu 12kpl 2dl maisteluannoksia. Tällä rakennat iltaan hyvän maistelusetin isommallekin seurueelle
Kokouskahvittelut
Kahvi, tuoremehu ja sämpylä.
12,50€/hlö
Muuta syötävää?
Kabinettiin voit tilata myös ravintolan ruokalistalta syötävää, tai voimme räätälöidä tilaisuuteesi sopivan ruokatarjoilun – Kysy lisää suoraan ravintolasta
Ohjatut Tastingit
Tarinoita ja juttuja tuotteiden takaa, ohjatuissa tastingeissä on aina mukana vetäjä, joka tuo tilaisuuteen mukanaan omat mausteensa.. Suosittelemme tastingiin max.6 eri tuotetta, jotta kokonaisuus pysyy kasassa.
Oluttasting
Oluttastingit voidaan rakentaa täysin toiveidenne mukaisesti. Tastingit voidaan teemoittaa esim: maan, panimon tai olut-tyylin ympärille.
Viskitasting
Viskitastingit rakennetaan myös täysin toiveiden mukaisesti. Esimerkkejä teemoista: Savuviskit, Blendit, Skotlantilaiset, Irlantilaiset, Tislaamo-tasting.
Kiinnostuitko? Voit lähettää avoimen varaustiedustelun osoitteeseen:
Muut Kalaravintolat
Kaunis Kampela, Lauttasaari: sali voidaan jakaa osiin, jolloin ravintolan peräosaan mahtuu 20 henkeä, 050 4002956 tai
Janoinen Lohi, Taka-Töölö: pöytäväraukset aina 25 henkeen saakka, 050 4001966 tai
Vastarannan Kiiski, Etu-Töölö: iso sali 40 henkeä tai pöytävaraukset isommille ryhmille, 050 4117792 tai
Hilpeä Hauki, Harju, Hauen takasali varattavissa 20 hengelle, 050 442 5775 tai
Tarkemmat osoitteet löydät yhteystiedot osiosta.