Vaasankatu 7
050 442 5775

Hilpeä Hauki

Tervetuloa Kallion jalokalaan, Hilpeään Haukeen!

Avoinna joka päivä 12 – 02

Olutravintola Hilpeä Hauki on lämminhenkinen seurusteluravintola eläväisen Vaasankadun varrella. Hilpeä Hauki on tyyliltään kuin oikea hollantilainen ”Brown Café” tummine sävyineen. Ravintolan valtteina on välitön ilmapiiri sekä – Kalaravintoloiden tyyliin- laaja valikoima. Olutelämyksiä vuodesta 1994.

Avoinna vuoden jokaisena päivänä 12-02.

Hanaoluita peräti 15 erilaista, pullo-oluita melkein sata ja siidereitäkin todella runsaasti. Lisäksi tarjolla on säännöllisesti vaihtuvia kausi- ja kampanjatuotteita unohtamatta muita juomia viineistä viskeihin.

Ilmainen wi-fi! Kallion paras valikoima lautapelejä!

Haukeen tulet kuin omaan olohuoneeseesi sillä tunnelma on kodikas ja tuttu henkilökunta täyttää vaativatkin toiveesi. Meille voit tulla myös ihmisen parhaan ystävän kanssa, olemme siis koiraystävällisiä. Ainoat poikkeukset koirille ovat perjantaisin ja lauantaisin, tällöin toivoisimme teitä jättämään karvaturrit kotiin 20.00 jälkeen. Myöskin erittäin kiireisinä päivinä pidätämme oikeuden päättää koirien meille tulosta, ja tämä on vain pikku hauveleiden omaksi parhaaksi, lattialla saattaa olla kuitenkin esim. lasinsiruja!

Hauen viihtyisä terassi on auki joka päivä kesäisin 12-23, jolle myös koirat ja muut eläimet ovat tervetulleita!

Tervetuloa!

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: Cannot add access token directly to the shortcode.
Due to upcoming Instagram platform changes on March 2, 2020, it will no longer be possible for feeds to use access tokens directly in the shortcode. Remove the access token from the shortcode and connect an account on the plugin Settings page instead.