Tervetuloa Etu-Töölön jalokalaan, Vastarannan Kiiskeen!

Vastarannan Kiiski on legendaarinen oluiden ystävien keidas ja nautittava seurusteluravintola Runeberginkadun ja Ilmarinkadun kulmassa. Valikoimassa on 12 eri hanaolutta, useita eri oluttyyppejä, sekä vaihtuvia tuotteita. Kymmenittäin erilaisia siidereitä ja mahtava valikoima pullo-oluita eri puolilta maailmaa unohtamatta tietenkään muita juomia viineistä viskeihin. Loistava paikka istahtaa töiden jälkeen tai pelata seurapelejä ystävien kanssa. Kesällä asiakkaiden käytössä on myös pieni mutta aurinkoinen kesäterassi.

Palvelu Vastarannan Kiiskessä on nimestään huolimatta huippua. Todelliset ammattilaiset täyttävät vaativimmatkin tarpeenne ammattitaidolla.

OMA FACEBOOK

Tapahtumat box

Viikottaiset tapahtumat tekevät ravintoloistamme elämyksellisiä ja viihdyttäviä. Tilaa uutiskirjeemme tai tsekkaa sivuilta tuoreet tapahtumat.
TUTUSTU FACEBOOKIIMME

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoukset box

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiin edullisiin tarjouksiin. Lue lisää sivuiltamme ja liity kanta-asiakkaaksi jo tänään!
TUTUSTU KANTA-ASIAKKUUTEEN

RAVINTOLAESITTELY

Vuonna 1998 perustettu Delifox Ravintolat Oy aloitti kolmen ravintolan voimin, ensimmäisiä olivat Janoinen Lohi, Hilpeä Hauki ja Punavuoren Ahven.
TUTUSTU HISTORIAAMME