Kalat – 27 vuotta hyvää fiilistä ja olutta

Tulevana torstaina 17.01 vietämme Kalaravintoloissa Femman Päivää. Juhlistamme tällöin jo 27-vuotista taivaltamme tarjoamalla kaikki hanat 5 € hintaan. Alla fiilistelyä kalojen alusta ja taipaleesta, tule mukaan jakamaan omat kalajuttusi meidän kanssamme!

 

”Se oli joskus neljännesvuosisata sitten kun Tölikaan avattii näiden eka rafla. Seurustelu ja jubailu kuulu ulko-ovelle asti. Jengi kelas et tää olutmesta on tsekattava, ja olihan siellä joo erilaista. Tiski täyttyi hanoista ja kaverit maisteli sivistyneesti stoben reunasta. Hetken porukka kelas kun tajus, et hetkinen saaks sieltä muutakin kuin peruslageria.

Kyypparit tuns kaikki ne ohrapirtelöt hiivoista humaloihin ja anto vinkkejä mitä kantsis maistaa. Uutta herkkua oli tarjolla aina vaan, ja jengi jakso käydä ihmettelemäs mitä ylläreitä ne oli taas maailmalta hanoihin raijannu. Stoben äärelle keräänty asiallista porukkaa, kaikkee muuta ku perusräkäläjengii.

Ehkä se oli se kiinnostus bisseen, kun yhdisti porukan. Oli hyvä meininki ja tuli jotenkin sellanen fiilis ja into siihen olutkulttuuriin. Oli porukan yhteisii olutakatemioita ja hyvää chillii meininkii. Jengi jakoi ne yhteiset fiilikset, ja kartutti oluttietoo. Se oli kuin olis ollu jossain siellä mäskäyksen aallonharjalla. Ja olihan siellä myös lovee. Ehkä se kaikki jätti jonkun pysyvän merkin olutfrendin sydämeen.

Ja joo – onhan näit Kaloja tullu sit muutama lisää. Toki hyvää bisseehän nyt saa tänä päivänä melkein mistä vaan. Craft beer- tarjonta on räjähtäny käsiin. Mut silti mä diggaan et näissä on se tietotaito, ja hyvä rento meininki, mikä on aina ollu. Ne ei yritä mitään liikaa, vaan sitä samaa mitä oli sillon alussa.

Kalat on vähän niinku omaan olohuoneeseen menis, kotoisa fiilis, ja hyvää samanhenkistä porukkaa. Kun tässä päivässä miettii mistä se sillon aikoinaan lähti, se tapa tutustuttaa suomipoika juomakulttuuriin. Tulee halu nauttia hetkestä, laatujuomasta, ja olla osa tätä jengii.”

– Terveisin olutfrendi by Janoinen Lohi, Vastarannan Kiiski, Hilpeä Hauki, Punavuoren Ahven, Kaunis Kampela ja Leijuva Lahna

Kommentit ovat poissa käytöstä