Kalaravintoloiden Vuosi 2018

Vuosi vaihtui jälleen ja nyt on hyvä hetki käydä läpi menneen vuoden tapahtumia ja kohokohtia. Alla siis omalta osaltani mieleenpainuvimmat tapahtumat Kalaravintoloiden vuodesta. Todella paljon hyvää ja hauskaa tehty yhdessä viime vuoden aikana!

Tammikuussa vuosi 2018 aloitettiin Femman päivällä, jolloin juhlistettiin Kalaravintoloiden syntyä tammikuussa 1992, nimensä mukaisesti Femman päivänä myimme kaikki hanatuotteet Femman hinnalla. Tätä päivää vietetään myös tänä vuonna, torstaina 17.1, joten laita päivä ylös ja tule mukaan juhlimaan kanssamme!

 

Helmikuussa aloitimme uuden vuosittaisen kanta-asiakas tapahtuman, Fish Bowl Cupin. Kokoonnuimme lauantaina 10.2 Fun Bowlingin tiloihin Kallioon, jossa yhdessä kanta-asiakkaidemme kanssa vietimme mukavan päivän keilaturnauksen merkeissä. Tiukan taiston voitti lopulta Vastarannan Kiisken joukkue ja he saivat viedä kotiin historiallisen ensimmäisen Fish Bowl Cup pokaalin. Tämän vuoden turnaus järjestetään lauantai 9.2 ja jatkot isännöi Vastarannan Kiiski.

 

Huhtikuussa vietettiin perinteisiä Kalaviikkoja, jolloin Kaloissa oli mahdollista tutustua eri teemamaiden tuotteisiin, Janoisessa Lohessa sonnustauduimme Baijerilaisiin tunnelmiin. Hanoissa virtasi muun muassa pitkästä aikaa Andechsin panimon laadukkaita tuotteita. Kalaviikot huipentuivat perinteiseen Kalakierrokseen, jolloin sää helli kiertäjiä ja tunnelma oli katossa!

 

Huhtikuussa uudistimme Kalaravintoloiden visuaalista ilmettä, näkyvimpänä muutoksena vaihdoimme jo ikoniseksi muodostuneen punakeltaisen logon, uuden ilmeen mukaiseksi. Avasimme myös pitkän remontin jälkeen uudistuneen Kauniin Kampelan Lauttasaareen. Avajaisia vietettiin toukokuussa ja menoa tahditti Konsta Hietanen.

 

 

Kesällä jokainen yritti selvitä helteestä 😊

 

Kalacup järjestettiin perinteiseen tapaan elokuun loppupuolella jo 13. kerran. Kalacup pelattiin Töölön pallokentällä ja päivän pääteeksi Janoinen Lohi kruunattiin mestariksi ja Lohi sai kaiverruttaa nimensä jo kolmannen kerran pokaaliin, tullen täten Kala-cup historian menestyksekkäimmäksi joukkueeksi.

 

Elokuussa aloitimme myös uuden kanta-asiakas tapahtuman; Kalamestarit. Jokaisesta kalasta valittiin hakemuksien perusteella yksi Kalamestari. Yhdessä heidän kanssaan ideoimme oluen ja kävimme panemassa sen, Mallaskosken panimolla Seinäjoella. Ensimmäinen Kalamestari olut, Kalamestarin 7 Milk Stout saatiin marraskuussa myyntiin ja täytyy myöntää, että oli oikein onnistunut tuote! Seuraavia Kalamestareita ryhdytään hakemaan tammikuun aikana!

 

Syyskuun lopulla täytettiin Kalaravintoloiden hanat hapanoluilla, kun ravintoloissamme vietettiin Sourviikkoja. Valikoimassa oli niin vanhoja klassikoita kuin uusia tuttavuuksia. Karkit ja hapanoluet sopivat erittäin makoisasti yhteen ja täten tarjosimme hapanoluiden kylkeen karkit makupareiksi.

 

Siinä siis oma katsaukseni erittäin mielenkiintoiseen ja tapahtuman täyteiseen vuoteen Kalaravintoloissa. Monta Kalajuttua tässä jäi varmasti kertomatta, sillä jokaisessa ravintolassa on yhteisten tapahtumien lisäksi vietetty monia unohtumattomia hetkiä.

Lopuksi vielä perinteiset hyvät uuden vuoden toivotukset kaikille!

 

-Daniel

Kommentit ovat poissa käytöstä