Perinteinen Kalacup tapahtuma lähestyy

Taas odotettu urheilutapahtuma, siis Kalacup, lähestyy. Kuka tuo pokaalin kotiin tänä vuonna? Kalacup tapahtuma syntyi 13 vuotta sitten Kalaravintoloiden asiakkaiden ja henkilökunnan ideasta järjestää yhteinen urheilutapahtuma. Nopeasti ajatukset kiteytyivät jalkapalloon ja Kalaravintoloiden väliseen otteluun. Yhdessäolo ja hauskanpito sekä otteluiden jälkeinen jälkipeli olivat mukana suunnitelmissa jo alusta alkaen. Kalaravintolat oli jo silloin varsin tiivis ”heimo” ja yhdessä keksittiin hauskoja tapahtumia eri vuodenajoille.

Alkuvuosina Kalacupissa meno oli kentällä sekä kentän laidalla varsin värikästä. Joskus peli keskeytettiin hetkeksi toisen joukkueen maalivahdin nukahtaessa tolppien väliin, kaveri hereille ja taas peli jatkui. Vuosien mittaan voittamisen tahto ylitti liiallisen hauskanpidon ja yksiköt alkoivat tosissaan kilpailla pokaalista. Pelaajia haalittiin kaikkialta ja kentällä nähtiin eräänä vuonna jopa Riihilahden Aki pallon perässä. Sääntöjä tiukennettiin ja peliä pyrittiin siistimään vaatimalla kentän kokoonpanoon myös naispelaajia sekä liigapelaajat kiellettiin kokoonpanoista. Kalacup pelattiin alussa eri kentillä, jopa Kirkkonummella pelattiin yksi vuosi (Kultainen Kuha isäntänä). Nykyään Bollis toimii kotikenttänä ja jatkopelit pelataan Janoisessa Lohessa.

Nykyään Kalacup on odotettu yhteinen tapahtuma, niin kanta-asiakkaille sekä henkilökunnalle, kuin heidän perheilleenkin. Vuosittain pelaajia kokoontuu 140-150 pelaamaan oman yksikkönsä puolesta, tavoitteena voitto. Heitä kannustaa sadat ystävät kentän laidalla. Vaikka voittoa ei aina tulisikaan on tapahtuma kuitenkin aito osoitus yhdessä olemisesta ja yhdessä tekemisestä. Kalacupissa olemme yhtä suurta perhettä, jossa henkilökunta ja asiakkaat ovat samaa heimoa, ystäviä viettämässä yhteistä päivää. Viime vuoden voittaja oli muuten Ravintola Moms Kauniaisista!

Tervetuloa seuraamaan iloista Kalacupia!

 

Kalacup 25.8 klo 11:00 (paikalla oltava 10:30), jälkipelit Janoisessa Lohessa

Kalacup joukkueet tänä vuonna:

Punavuoren Ahven/Rööperi

Hilpeä Hauki/Harju

Leijuva Lahna/Kamppi

Vastarannan Kiiski/Etu-Töölö

Janoinen Lohi/Taka-Töölö

Kaunis Kampela/Laru

moms/Kauniainen

Iso-Roba (BlackDoor, Oluthuone Lehto, Tommyknocer)

 

Kommentit ovat poissa käytöstä